9 februari 2022

'Je staat er niet alleen voor!'

Op D.V. woensdag 16 februari 2022 organiseert SGP Woudenberg, samen met de lokale afdelingen van de NPV, een online bijeenkomst voor iedereen die betrokken is bij de zorg voor anderen en het omzien naar de ander. Het thema is: 'Je staat er niet alleen voor!'

Tijdens de bijeenkomst denken we na over hoe we als Woudenbergers blijvend naar elkaar kunnen omzien, ook als er in de toekomst door vergrijzing meer (mantel)zorg nodig is.

Diederik van Dijk, Eerste Kamerlid voor de SGP en directeur van de Nederlandse Patiëntenvereniging (NPV), zal een bijdrage leveren en daarna praten we in kleine groepen door over welke rol vrijwilligerswerk kan spelen in de toenemende zorgvragen in Woudenberg. Gerben Heldoorn, kandidaat-raadslid voor de SGP, zal de bijeenkomst leiden.

We nodigen idereen uit die lid is van een thuishulpcommissie, een diaconale commissie, vrijwilligers van de NPV en iedereen die in zijn eigen omgeving omziet naar de ander en dit een belangrijk thema vindt. Samen willen we nadenken over hoe we zorg kunnen dragen voor de ander, zodat mensen niet buiten de boot vallen. Juist in deze tijd van groeiende eenzaamheid is dat van groot belang!

De bijeenkomst begint om 20.00. Vanaf 19.45 kunt u inloggen. Om uiterlijk 21.30 sluiten we af.

Klik hier voor de praktische informatie.