17 maart 2022

Bedankt voor uw stem!

De gemeenteraadsverkiezingen hebben voor de SGP in Woudenberg een bijzondere uitslag opgeleverd. Voor het eerst in de geschiedenis is de SGP de grootste partij van Woudenberg geworden. Ruim 1900 mensen hebben hun stem op de SGP uitgebracht. In vergelijking met de vorige verkiezingen is dat een winst van ongeveer 350 stemmen. Met deze geweldige uitslag had niemand rekening gehouden. We zijn verwonderd en dankbaar en willen al onze kiezers heel hartelijk bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.

De afgelopen periode is er veel werk verzet met het oog op deze verkiezingen. Campagneleider Vincent Holleman: “We hebben met een grote groep gedreven SGP’ers gewerkt aan de campagne. Met alle evenementen, die voor een deel online plaatsvonden, hebben we een grote groep kiezers weten te bereiken. Om dan vandaag dit resultaat te zien is werkelijk fantastisch!”.

Deze mooie verkiezingsuitslag betekent niet dat de SGP nu stil gaat zitten. Integendeel, het werk gaat nu pas beginnen. We zijn bijzonder gemotiveerd om met deze uitslag de coalitieonderhandelingen in te gaan. Lijsttrekker en kandidaat-wethouder Henk-Jan Molenaar: “Woudenberg staat voor grote opgaven. De SGP wil daar vanuit de coalitie graag een grote rol in gaan spelen. Samen met de inwoners en ondernemers gaan we de komende vier jaar werken aan een beter Woudenberg”.

We vragen om steun en gebed voor de komende periode. We onderhandelen in de wetenschap dat we afhankelijk zijn van de zegen van God. Hij leidt en bestuurt alle dingen. Dat geeft vertrouwen. Tegelijkertijd geeft deze uitslag heel veel energie om aan de slag te gaan voor alle inwoners van Woudenberg.